Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Reunion och Storseger

I lördags var det åter träff med de gamla lumpar polarna, 8 år efter det att vi muckade. Det hela började med att 15 av de 16 personer som hade anmält sig dök upp upp på Hard Rock Cafe. Där blev det bowling, hamburger-tallrik och en massa trevligt tjôt. Sen var vi några som som gik vidare på lite olika ställen och hade mycket trevligt. Det slutade med att jag sov på en gammal lumpar polares soffa och vaknade klockan efter 4 timmar sömn.
Vid halv tio tiden hoppade vi som sov där på vagnen som tog oss hem till hisingen. Var hemma runt halv elva och då var det bara att äta frukost och ta sig en dush för att åka in till Gamle Port (GP) för att ladda upp inför den allsvenska premiären på den nya arenen med det gamla namnet (Gamla Ullevi).

På GP blev det øhl drickande och tjôtande med massa trevligt folk. När klockan blev halv två så gick de flesta från GP till arenan, men jag och en vän fick stanna kvar ty min bror hade inte kommit dit än och jag hade hans biljett. Vi kunde inte gå där ifrån med de andra för min bror är nog den enda jag känner som inte har en mobiltelefon… 20 minuter senare kommer han iaf till Harald Hjörnes plats.

Väl vid arenan som jag tidigare inte hade varit på så så är det ganksa trångt men det är inte några större problem ändå att ta sig fram till den ingången som vi skulle gå in i. När vi skulle gå in så tyckte jag att det var lite få insläpp så allt har inte blivit bättre på den nya arenan.

I halvtid stod det 1-4, men jag kände mig nervös ändå för i slutet så var GAIS försvarsspel riktigt dåligt och de va tillfälligheter som gjode att inte det inte var jämnare.. 1-1 eller 1-2 hade vart rättvisa resultat i halvlek. Den första halvleken var verkligen inte som vanligt när det gäller GAIS. Det brukar vara så att turen brukar gynna det motståndarna, fast denna gången så var det GAIS som gynnades. Får hoppas att det blir mer av detta under säsongen.

Machen slutade 1-5 iaf och jag och många med mig fick gå hem med ett leende på läpparna. 🙂 Detta dock efter att ha testa hur standarden på hamburger-restaurangen MAX på arenan var. Det var (som sig bör, men till skillnad mot många andra snabbmatsrestauranger) varm mat, både burgare och pommes…. Så det har varit en trevlig och lyckad helg 😀

Så i skrivande stund leder GAIS allsvenskan, och ÖIS ligger sist.